مبدل حرارتی

قبل در تهران
کد آگهی : 2646
    نام شخص یا شرکتتهویه دماوند
    کشورایران
    استانتهران

تهویه دماوند با تکیه به پیشرفته ترین نرم افزار های محاسبه مبدل های حرارتی SHELL & TUBE طراحی کرده  و با استفاده از به روزترین ماشینآلات تولید قادر به تولید این نوع مبدل ها در ظرفیت های گوناگون می باشد.

مبدل حرارتی (Heat exchanger) ، وسیله است که برای انتقال حرارت بهینه از یک محیط به محیط دیگر به کار می‌رود. مبدل‌های حرارتی حرارت را بین دو یا چند جریان سیال که درون دستگاه جریان دارند منتقل می‌کنند.

مبدل‌ حرارتی در صنایع زیادی همانند نیروگاه ها، تهویه مطبوع، تبرید و برودت و بازیافت حرارت تولید می گردد. در صنایع نیروگاهی مبدل ها در انواع  بویلرهای فسیلی، کندانسورهای بخاری و برج‌های خنک کن به کار می‌روند. مبدل‌های جریان های دو فازعمدتا برای تبخیر، تقطیر، انجماد کریستال و به عنوان بسترهای سیال‌سان (fluidized beds)‌ با واکنش‌های کاتالیستی استفاده دارند و در سیستم‌های تهویه مطبوع، به عنوان کندانسور و اواپراتور مصرف دارند.

296 بازدید کل ، 0 امروز

دیوارلب هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد.
با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

گزارش مشکل آگهی

درخواست شما در حال پردازش است ، لطفا چند لحظه صبر کنید ....

آگهی های دیگر از این کاربر

آگهی های مشابه