دستگاه LC/MS/MS سری LCMS-8050 شیمادزو

7 سال قبل در تهران
کد آگهی : 14623
    نام شخص یا شرکتشرکت ری نور آزما
    کشورایران
    استانتهران

دستگاه آزمایشگاهی کروماتوگراف مایع– طیف سنج جرمی LCMS-8050 محصول کمپانی Shimadzu ژاپن، با تکنولوژی های فوق سریع، طراحی جدید منبع یونی و سل برخورد، حساسیت بینظیری ارائه می دهد و به طور چشمگیری عملکرد و بهره وری آنالیتیکال را بهبود می بخشد.

دستگاه کروماتوگرافی مایع− طیف سنج تندم مس سری LCMS-8050 یکی از تجهیزات آنالیتیکال آزمایشگاهی است که تجربه جدیدی از عملکرد با حساسیت و سرعت بالا را ارائه می دهد. سیستم LCMS-8050 یک triple quadrupole LC-MS/MS است و با تکنولوژی های فوق سریع (UF Technologies) اختصاصی شیمادزو و همچنین منبع یونی توسعه یافته و تکنولوژی سل برخورد، حساسیت بالاتری نشان می دهد و دامنه کاربرد های کروماتوگرافی مایع− اسپکترومتر جرمی متوالی را گسترش می دهد.

ویژگی های برتر دستگاه اسپکترومتر جرمی متوالی LCMS-8050

UFsensitivity

حساسیت بالا برای آنالیز مقادیر بسیار کم با استفاده از پروب جدید heated ESI و سل برخورد جدید UFsweeper III با بهره وری بالا، بدست می آید. این پیشرفت های تکنولوژیکی به همراه اپتیک های یونی اختصاصی شیمادزو، عملکردی با حساسیت فوق العاده را ارائه می دهد.

UFscanning

دستگاه LCMS-8050 قادر به دریافت همزمان اطلاعات کمی و کیفی در یک آنالیز واحد است و اسکن با حساسیت و سرعت بالا را در 30,000 u/sec ارائه می دهد. کسب داده ها به قدری سریع است که اسکن MS/MS و اندازه گیری های MRM‌ می تواند به صورت همزمان با حفظ صحت و دقت کمّی انجام شود.

UFswitching

سوئیچ یونیزاسیون مثبت/منفی با سرعت و حساسیت بالا تنها در 5 msec فراهم می شود. هنگام انجام همزمان اندازه گیری های یون مثبت/منفی ترکیبات چندتایی، دستیابی به پیک های تیز UHPLC به سرعت سوئیچ قطبی وابسته است. LCMS-8050 تلفات ناشی از سوئیچ قطبی را به حداقل می رساند و جمع آوری نقاط داده کافی حتی برای پیک های باریک حاصل از UHPLC، ثبت پیک دقیق و امکان تکرار پذیری عالی را تضمین می کند.

UF-MRM

دستگاه اسپکترومتر جرمی LC/MS/MS سری LCMS-8050 قادر است به صورت همزمان، MRM با سرعت و حساسیت بالا را در 555 ch/sec با حفظ دقت و صحت ارائه دهد. حساسیت بالای دستگاه LCMS-8050 امکان شناسایی ترکیبات هدف در غلظت های با سطوح تریس، مانند آنالیز همزمان 29 آفت کش در تجزیه و تحلیل کیفیت آب را فراهم می کند.

اطلاعات بیشتر

Weight 140 kg
Dimensions 1180 (W) × 540 (D) × 610 (H) mm
Permitted Ambient Temperature 18 to 28°C
Permitted Ambient Humidity 20 to 70 % (No condensation)
Mass Range m/z 10 to 2000
Resolution R < 0.7 u FWHM
Mass stability 0.05 u /12 hr
Cross talk < 0.003 %
Minimum pause time 1 msec
Minimum Dwell Time 0.8 msec
Max Scan Rate 30000 u/sec
Polarity Switching Time 5 msec
Interface APCI (Option), DUIS (Option), ESI (Standard)
MRM transition speed Max 555 channels/sec
DL maximum temperature 300 °C
Applicable Flow Rate ESI 1 µL/min to 2 mL/min
Block Heater Maximum Temperature APCI: 300 °C, ESI/DUIS: 500 °C
Interface maximum temperature APCI: 500 °C, ESI/DUIS: 400 °C
Mass Analyzer Q1 & Q3 are molybdenum hyperbolic mass filter with pre-rods; Q1 includes post-rods
Collision cell Tapered multipole type ultra-high-speed collision cell (UFsweeper™ III collision cell)
Detector Secondary electron multiplier with off-axis conversion dynode
Ion optics multipole transfer optics, Q-array focus optics operating in Field-Flow mode
Detection system Operates in pulse counting mode for fastest operation
Detection mode Ultra-fast positive/negative ion switching
Vacuum system Rotary pump: 1 unit, Triple-inlet turbo molecular pump: 1 unit
Software LabSolutions LCMS Version 5.6 for LCMS-8050
Operating System Windows 7
Power Supply MS unit: AC 230 V 15 A (50/60 Hz) Single-phase
214 بازدید کل ، 0 امروز

دیوارلب هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد.
با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

گزارش مشکل آگهی

درخواست شما در حال پردازش است ، لطفا چند لحظه صبر کنید ....

آگهی های دیگر از این کاربر

آگهی های مشابه