کیسه ادرار

7 سال قبل در تهران
کد آگهی : 39654
    نام شخص یا شرکتشرکت ماهان طب
    کشورایران
    استانتهران

کیسه عمومی ادرار یک ظرف بسته پلاستیکی است از جنس پلیمری که جهت جمع آوری ادرار در بیمارانی که توانایی حرکت و یا تخلیه ادرار خود را ندارند و در بیمارستان به صورت طولانی مدت بستری می باشند مورد استفاده قرار می گیرند. این کیسه ها یک شیر یک طرفه دارندو دارای یک محل اتصال گیره نگهدارنده هستند و محل عبور نوار نگه دارنده جهت تصب کیسه به بدن که می توان آن را جایی فیکس کرد.
از جمله کیسه های ادراری قابل استفاده در محیط های بیمارستانی و پزشکی، کیسه ادرار شیر صلیبی است که در انواع مختلفی در بازار موجود می باشند . کیسه ادرار به صورت شیر صلیبی و هم چنین شیر صلیبی بندآویزدار در اندازه های دو لیتری در فروشگاه های تجهیزات پزشکی نیز موجود می باشند . کیسه ادرار شیر صلیبی هیچ گونه نشتی ندارند و می توان در محیط های بیمارستانی بسیار راحت از این کیسه های ادراری استفاده کرد بدون اینکه هیچ گونه آسیبی به بدن وارد نمی کند . در اصل یک کیسه ادرار شیر صلیبی یک لوله باریک و هم چنین دارای انعطاف هستند که برای جمع آوری ادرار درون مثانه قرار داده می شود . کیسه ادرار شیر صلیبی احتمال دارد برای یک مدت کوتاه بعد از جراحی زمانی که فرد نمی تواند به سرویس بهداشتی برود مورد استفاده قرار می گیرد،یا زمانی که وجود یک بیماری یا هر گونه جراحت ایجاد شود این کیسه ادرای برای دراز مدت به کار گرفته می شود .

در ضمن از نکاتی که باید در مورد سوند ادراری باید عنوان کرد این است که برای پیشگیری از عفونت نیز باید همیشه محل استفاده از زخم را ضدعفونی کرد . برای استفاده از کیسه ادرار شیر صلیبی باید یک سری نکات را رعایت کرد:باید هر روزه محل سوند و هم چنین پوست اطراف آن را زمانی که سوند در بدن فرد قرار گیرد باید روزانه همیشه محل را با آب و صابون بشویید . بعد از هر اجابت مزاج، باید سوند و پیشراه سوند را با آب و صابون شستشو داد و ضد عفونی کرد . کیسه جمع آوری ادرار را باید همیشه در موقعیتی قرار داد که پایین تر از سطح کلیه ها قرار داده شود تا اینکه ادرار بیمار پس زده نشود . نکته دیگری که باید مد نظر قرار داد این است که باید هر هشت ساعت یک بار کیسه ادرار را خالی نمود تا از بروز هر گونه عفونت و بیماری در محل اتصال سوند جلوگیری شود . در صورت بند آمدن سوند یا بروز هر گونه علائم دردو یا هر گونه عفونت باید محل سوند را تعویض نمود .

537 بازدید کل ، 0 امروز

دیوارلب هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد.
با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

گزارش مشکل آگهی

درخواست شما در حال پردازش است ، لطفا چند لحظه صبر کنید ....

آگهی های دیگر از این کاربر

آگهی های مشابه