اسپکتروفتومتر (UV-VIS / Double beam)

7 سال قبل در تهران
کد آگهی : 10808
    نام شخص یا شرکتشرکت فن آوری پیشرفته جهان
    کشورایران
    استانتهران

این مدل اسپکتروفوتومتر مرئی – فرابنفش یک دستگاه همه کاره و تطبیق پذیر با مجموعه کاملی از لوازم جانبی و محدوده گسترده طیفی در آزمایشگاه­ های تحقیقاتی است. کنترل این دستگاه با یک نرم افزار تحت ویندوز با طراحی ماژولار است که انجام آزمایشات تجزیه ­ای در آن با یک رابط کاربری ساده امکان پذیر شده است. لوازم جانبی استاندارد دستگاه که با آن ارائه می ­گردد نگهدارنده سل مایع است که در صورت نیاز می ­توان با اضافه کردن محدوده وسیعی از انواع لوازم جانبی قابلیت ­های آن را افزایش داد. این دستگاه برای آنالیز مایعات کدر و نمونه­ های جامد بسیار مناسب است.

خصوصیت ­ها:

  • قابلیت اندازه ­گیری تا بیش از 5 واحد جذب جهت آنالیز نمونه­ های جامد و نمونه­ های کدر.
  • دارای مجموعه کاملی از انواع لوازم جانبی همه کاره: شامل کنترل دما، نگهدارنده­ های نمونه های مایع و جامد، نگهدارنده ­های سل با ظرفیت چندین عدد سل، بازتابش انعکاسی، بازتابش پخشی و فیبرهای نوری
  • فضای بسیار بزرگ برای نمونه با کنترل کننده لوازم جانبی که درون خود دستگاه تعبیه شده است.
  • نرم افزار کامل: طراحی ماژولار این نرم افزار محدوده وسیعی از انواع قابلیت های کاربردی را از طریق یک رابط کاربری ساده در اختیار شما قرار می ­دهد.
  • پهنای اسلیت قابل تغییر جهت کنترل و به دست آوردن بهینه ترین رزولوشن طیفی برای نمونه ­ها.
  • تغییر طول موج با فاز قفل شده (Phase-locked): در سرعت ­های بالای اسکن از شیفت کردن پیک ­ها و یا فرونشانی شدت آنها جلوگیری می­ کند.
  • سیستم نوری کاملا عایق بندی شده با کوارتزهای پوشش دار باعث می­ گردد در محیط های خورنده از آسیب به قطعات دستگاه جلوگیری شده و فرآیند تمیز کردن دستگاه تسهیل گردد.
514 بازدید کل ، 0 امروز

دیوارلب هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد.
با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

گزارش مشکل آگهی

درخواست شما در حال پردازش است ، لطفا چند لحظه صبر کنید ....

آگهی های دیگر از این کاربر

آگهی های مشابه